duminică, 20 iunie 2010

Si vis omnia tibi subicere te subice rationi

Cum desenezi o Minciuna? Cum este proiectata intr-o imagine? Ce artist poate transforma in arta durerea creata de Minciuna? Cine poate transpune in culori tristetea cauzata de Minciuna fara a folosi integral negrul? Cine este atat de tare pentru a face din Minciuni imagini placute sufletului omului obisnuit si mai ales...cum poate o simpla persoana, care nu a suferit si care nu a trait in adevaratul sens al cuvantului dezamagiri cauzate de Minciuni, sa inteleaga mesajul?

Ce este o Minciuna?

Ceea ce ne distruge...

Divide et impera!

Erai perfect in greselile tale, jucai un rol complet si fara cusur si iubeam sa iti urmaresc miscarile atat de fine si atat de atent alese. Eram acoperita de un praf alb care imi intuneca mintea cu cat se apropia de constientul meu. Eram hipnotizata si tu erai maestrul meu! M-ai vrajit cu o singura linie trasa in graba. M-ai facut sa te iubesc de la distanta si sa-mi interzic drogul zilnic ce se numea "fericire". M-ai facut sa inteleg naivitatea si vulnerabilitatea ce ma inconjurau, dar mi-ai legat mainile pentru a nu putea face nimic si mi-ai acoperit ochii pentru a-mi activa celelalte simturi. Te simteam peste tot, ma urmareai fara ca materia ta sa fie prezenta, ma adanceai in neputinta si eu respiram intreaga ta fiinta dintr-un singur gest. Nu ma puteam misca de sub tortura ta psihica si ma invarteam intr-un cerc al deziluziei. M-ai facut sa merg intr-un ritm alert si mi-ai asaltat inima cu sentimente. Am inceput sa te iubesc si acum ma inec intr-un chinuitor vis neimplinit.

sâmbătă, 27 martie 2010

Bad choice

Vrei sa fii un prost ca toti ceilalti, sa nu simti nimic ca o fantoma ce bantuie intre doua lumi, sa treaca viata pe langa tine, sa uiti cine esti, sa iti renegi persoana, sa treci prin viata fara griji, fara sentimente, fara cele mai importante lucruri pe care le poti primi doar daca traiesti cu adevarat? Crezi ca este o pierdere de timp sa iti pese? Crezi ca esti slab daca faci asta?
Imi pare rau daca te dezamagesc, dar nu trebuie sa iti fie rusine ca esti om. Fii mandru ca te implici, ca traiesti in adevaratul sens al cuvantului!...daca nu vei face asta vei deveni inutil, existenta ta va fi trecuta cu vederea si vei fi uitat.








Feel it!

joi, 11 martie 2010

Alea jacta est

Simt ca ma pierd in abisul negru, porti insangerate-mi stau in fata. Alunec la vale spre uitare pierzandu-mi credinta in toate lucrurile lumesti. Nimic nu ma poate elibera din disperarea ce ma seaca de puteri. Alunec spre necunoscut si imi indur pedeapsa. Am gresit, acum platesc. Platesc cu viata-mi si incerc sa nu uit cine sunt. O ceata groasa imi intuneca mintea si vad valuri de culori demonice cum se indreapta amenintator spre mine; aud soapte fantomatice, urlete de copii sfasiati de durere, agonia ma ninge si ma indrept spre o moarte lenta a sufletului meu. Am intrat intr-un univers lipsit de simtiri, m-am detasat de toata fericirea, m-am pierdut intr-un hau si diavoli ma taie din interior pe sunete reci de harpa.
Raul a invins de data asta...ma trage spre pamant, imi absoarbe fiinta, chintesenta vietii s-a schimbat!


vineri, 5 februarie 2010

Omnia mea mecum porto

Cu haina pe umeri printre viermi parsivi pasesti agale, privesti dezgustat, mirosi un aer trist. Oare mai traiesti? Ai avea curajul de a-ti infrunta inamicii atunci cand toti sunt impotriva ta? Iti vei mai ridica privirea darz si neinduplecat pentru a inmuia o lume bruta si implacabila? Vei mai gandi in culori? Iti vei striga dorinta in mijlocul multimii sau vei cersi indurare? Tragi cu sete din tigara cautand normalitate si aruncand fulgere din priviri. De ce nu poti guverna tu aceasta lume? (In niciun caz....va fi un regim totalitatar si tu vrei sa eviti supunerea) Ai putea schimba lucrurile, dar cum poate un singur om sa transforme intreaga lume?! Te macina, te framanta si nu te poti misca din cauza imbecilitatii din jur.

E timpu' sa-ti termini cafeaua; secunda ta s-a sfarsit.



duminică, 24 ianuarie 2010

Ecce homo!

In venin ard, ma sting incet in timp ce flacari ma mistuie din interior si-ncerc sa strig, dar sunt in vid. Ma ucide ignoranta, ma ucide privirea ta de gheata si ca o harpie zabovesti asupra-mi. Iubirea-mi seaca si ura-mi suprima sentimentele ce-au fost odata.
M-am transformat! Am devenit zeu. M-am nascut din propria-mi cenusa, dar oare am uitat? Imi voi arunca inima in mare, voi deveni rece, acra, stearpa, voi deveni tot ce urasc. Voi deveni TU!
Mi-am tinut ochii inchisi de frica pana acum. Iti voi calcina sufletul, iti voi otravi esenta, vei fi absorbit de propria-ti fiinta si eu nu ma voi mai scalda in dualitate, voi trai in absolut.

Carpe diem!

Ai incetat sa mai respiri din cauza mea. Ti-am taiat sufletul, ti-am retezat viata, ai incetat sa traiesti. Te-am primit din lumea mea murdara, plina de fum, de cenusa, tristetea incepuse sa te inece. Te-am primit fara sa stiu ca-ti fac rau. Te-am ranit involuntar, ti-am inchis mintea, ti-au murit gandurile, ti-am stins si ultima speranta de care te agatai cu atata dorinta; voiai sa iesi de aici!

Recunosc! Mea culpa, iubitule! Credeam ca daca ma vei invalui cu iubire ma vei scoate din corpul asta mizerabil. Am fost egoista! Te-am invatat sentimente, ti le-am impus! Am incercat sa te schimb (nenorocita de mine!). Te doream cu atata ardoare! Nu trebuie sa te ingrijorezi. Intr-un final voi plati cu fiinta-mi. Ma vei intoxica cu razbunare, ma voi afunda in scrum, voi respira ura ta, ma voi resemna si voi trai. Abia atunci voi trai! Sa nu ma jelesti... nu va avea niciun rost pentru ca nu vei pierde nimic; mai mult...iti vei recapata viata, speranta, sufletul.

Voi muri pentru viata ta, vei apuca sa traiesti!